Tyvärr har vi stängt hela säsongen 2021, vi hoppas kunna köra igång igen med våra aktiviteter nästa år!
Vattenskoter

Vattenskoter - Paket & Priser

Om du vill hyra vattenskoter är det några saker du bör tänka på innan du hyr. Förutom det självklara, om det är en seriös uthyrare eller inte så är det även viktigt vilken typ av vattenskoter du hyr. Du har säkert varit utomlands och hyrt en vattenskoter, det är helt andra typer av maskiner än de du kan hyra av oss. Skillnaden är stor och vi lovar att du inte blir besviken på varken acceleration eller toppfart. Dessutom spelar läget väldigt stor roll, i direkt anslutning till vår uthyrning finns det stora farleder där det är säkert att köra och du kommer lätt åt det öppna havet om det lockar.

Var du kan hyra

Vi håller till på Möja i Värmdö kommun långt ut i Stockholms skärgård. Det är enkelt att ta sig till oss från Vaxholm, Grinda eller Sollenkroka med Waxholmsbolaget. Vi kan till självkostnadspris ordna med upphämtning från till exempel Sollenkroka brygga eller Stavsnäs.

Hyr ett par timmar

För dig som vill utforska skärgården lite mer kan du hyra i ett par timmar, du kommer t.ex. kunna uppleva lilla och stora Nassa skärgård med mera om det är fint väder.

Pris: 2 400:- för två timmar (1 200:- per timme)

Hyr en halv dag

Du kan välja mellan att hyra en vattenskoter i fyra timmar eller om ni är flera kan ni välja att hyra två vattenskotrar i två timmar för samma pris, delad glädje...

Pris: 3 500:- per halvdag (875:- per timme)

Hyr en hel dag

Du kan välja att hyra en vattenskoter i 8 timmar eller om ni är flera kan ni välja att hyra två vattenskotrar i fyra timmar för samma pris.

Pris: 5 000:- per dag (625:- per timme)

Tillbehör och leksaker

Om inte vattenskotern vore nog så kan du hyra tillbehör till din vattenskoter. Det går lika bra att hyra tillbehören, leksakerna till din vanliga båt. Vi rekommenderar att du låter en van förare köra.

Pris (per tillfälle och dygn)
Badring: 150:-
HD Kamera: 300:-
Kneeboard: 200:-
Vattenskidor: 300:-
Wakeboard: 300:-

I priserna inkluderas följande

Vattenskoter, flytvästar anpassade för vattensport, hjälmar från Gecko och GPS, bensin ingår inte i priset. Samtliga priser exklusive moms. Med reservation för prisändringar och tryckfel.

Relaterad media

Yamaha SHO

Yamaha SHO

Yamahas bästa vattenskoter gjord för tre personer. Går perfekt i vattnet, bekväm för längre åkturer.


Yamaha VXS

Yamaha VXS

Helt ny typ av vattenskoter som är 60 kilo lättare än liknande, väldigt rolig, rekommenderas av kunderna!


Provtur med Yamaha SHO

Test av acceleration och toppfart på en Yamaha SHO på Möja inför sommaren 2012.


Contour HD kamera (GPS)

Contour HD kamera (GPS)

Vi hyr även ut Contour HD kamera med inbyggd GPS så du kan filma era upplevelser i full HD 135 grader.