Tyvärr har vi stängt hela säsongen 2023, vi hoppas kunna köra igång igen med våra aktiviteter nästa år!
Vattenskoter

Vattenskoter

Vi hyr ut vattenskotrar från maj till september på Möja i Värmdö kommun, våra vattenskotrar kan inte jämföras med de betydligt billigare, högljudda (och tråkigare) maskinerna som är vanliga vid uthyrning i Sverige och utomlands (t.ex. SeaDoo GTI, Yamaha Waverunner VX och SeadDoo 215). Vårt läge i ytterkanten av Stockholms skärgård gör att du snabbt når till olika smultronställen.

Prestanda

På en vattenskoter kan du åka i 57 knop (cirka 110 km/h) och från stillastående accelererar du 0 till 30 knop på 1.8 sekunder, en vanlig motorbåt har ofta en maxfart kring 30 knop.

Tillbehör

Som pricken över i har vi även mängder med tillbehör. Du kan välja till att hyra wakeboard, kneeboard, vattenskidor och badringar med mera.

Säkerhetsutrustning

Oavsett om du är en sjöbjörn eller nykomling på havet så vill vi att du ska få en trevlig upplevelse. Vattenskotrarna är utrustade med moderna plottrar (GPS) så att du enkelt kan hitta i skärgården. Du får låna passande flytvästar som är speciella för vattensport samt hjälmar (samma modell som kustbevakningen använder).

Vett och etikett

Vett och etikett innebär att du ska värna om vår natur och andra trafikanter till sjöss. Tyvärr finns det några få som äger eller hyr vattenskoter som inte tar det ansvar som krävs och det är därför viktigt att du som hyr följer de regler och riktlinjer som gäller för vår uthyrning. Vi har rätt att neka och avbryta pågående uthyrning till de som vi bedömer inte kan ta ansvaret, struntar i eller inte tar våra regler på allvar.

Relaterad media

Fiska abborre från en vattenskoter

Det går alldeles utmärkt att fiska abborre från en vattenskoter, vi har provat :)


Våga vägra trötta vattenskotrar

Våga vägra trötta vattenskotrar

Vi har nya och fräscha vattenskotrar med prestanda som räcker till och blir över för uthyrning.