Tyvärr har vi stängt hela säsongen 2021, vi hoppas kunna köra igång igen med våra aktiviteter nästa år!

Start - Nöjda kunder

Som ett stort tack till dig som har anlitat oss erbjuder vi 10% i rabatt nästa gång du köper någon utav våra produkter eller tjänster. Rabatten är giltig i 15 månader från det att vi skickade fakturan till dig. Vi hoppas att vi ses snart igen!

Tipsa en vän eller kollega

Rabatten gäller även en vän eller kollega till dig som du tipsar om våra produkter och tjänster. Han eller hon måste då uppge ditt namn när aktiviteten bokas så att vi kan kontrollera att rabatten är giltig.

Om du saknar något i vårt utbud

Om du saknar något i vårt utbud eller inte var nöjd med våra produkter och tjänster skulle vi uppskatta om du kunde återkoppla det till oss. Använd gärna vårt kontaktformulär för både ris och ros, vi uppskattar att du hjälper oss att bli ännu bättre.

Rabatten begränsas till

Tyvärr kan vi inte ge rabatt på precis allt, exempel på sådana saker är drivmedel (bensin) eller när det är en underleverantör till oss som levererar tjänsterna. Fråga om du är osäker vid bokningstillfället. Storleken på rabatten är begränsad till maximalt 10% av det belopp du har köpt produkter och tjänster av oss de senaste 15 månaderna.

Relaterad media

Strandad utanför Möja en varm sommardag

Strandad utanför Möja en varm sommardag

Möjaskärgården en varm och solig dag i juni 2011.